Un nou Wheeler Dealers Corvette

Mike Brewer Corvette Stingray
 

Mike Brewer a ales un Corvette C2 Stingray

    Mike Brewer a cumparat pentru noua serie Wheeler Dealers un Corvette Stingray din 1964 cu un motor V8 327 ci de 300cp dintr-un cimitir de masini, in urma cu doua zile, conform paginii sale de Tweeter. Pretul nu a fost comunicat, urmand ca acesta sa fie dezvaluit abia in emisiunea din primavara.

Wheeler dealers Corvette Stingray

Wheeler dealers Corvette Stingray


 

    La nici doua zile dupa aceea, pe pagina sa de Facebook avem parte de un nou teaser cu ceea ce pune la cale Mike pentru anul viitor. Corvette-ul este deja pe drum in America si deja a fost oprit de catre politia de autostrada.

“It was going ever so well today until…this happened…I had to use my Get out of Jail free card…”

Mike Brewer Corvette
 

    Wheeler Dealers nu sunt la primul Corvette restaurat intrucat au adus din nou la viata un Corvette C4, in cel de-al patrulea sezon al seriei (episodul 45 si 46). In respectivul episod Corvette-ul a fost cumparat prin intermediul Ebay. Printre defectiunile masinii se numara display-ul central care nu functiona corespunzator, evacuarea care a necesitat inlocuire precum si interiorul care a fost restaurat. Pe langa aceastea Ed a reparat si o serie de defectiuni la sistemul electric, respectiv farurile escamotabile emblematice ale Corvette-ului. La final insa, a iesit o masina americana care va mai rula inca multi ani de acum inainte, un adevarat Wheeler Dealers Corvette.

Wheeler Dealers Corvette din seria 4

Wheeler Dealers Corvette C4

Wheeler Dealers Corvette C4

About Adrian

Am crescut in preajma masinilor si tot timpul aveam impresia ca am descoperit masina mea preferata. Desigr ca a doua zi o luam de la capat. Astfel am ajuns sa scriu despre ele, sa le conduc si sa le reconditionez.

Comments

  1. Pacat ca nu vine “masini pe alese in jurul lumii” si in Romania