Masina americana de politie in Dubai

Masina americana de politie in Dubai

Masina americana de politie in Dubai


 

O masina americana de politie pe strazile din Dubai

    Maiorul general Khamis Mattar Al Mazeina seful politiei din Dubai a dezvelit noul model de masini de politie care au intrat in dotarea institutiei pe care o conduce. Astfel o masina americana de politie a ajuns sa serveasca cu mandrie in flota de vehicule a politiei din Dubai.

    Al Mazeina a vizitat Atelierul Departamentului Mecanic in prezenta unor alte oficialitati din randul oamenilor de ordine pentru a inspecta noua masina americana de politie. Cum toate lucrurile extravagante se strang in Dubai cu siguranta fortele de ordine nu puteau fi mai prejos. Vehiculul prezentat aici este un truck GMC Suburban care a fost special modificat pentru a face fata cerintelor institutiei. In total 19 masini de diferite marci au fost modificate pentru a servi interesele institutiei.

    Masina americana de politie din Dubai urmeaza sa intre in scurt timp in exploatare, fiind folosita mai ales in interventiile legate de trafic de droguri si situatii speciale. Cu siguranta un alt scop al acestor vehicule este de a imbunatatii imaginea pe care o au organele statului in randul populatiei. Nu stiu de voi, dar eu nu as vrea ca un GMC Suburban cu mitraliere ca ies pe toate geamurile sa ma claxoneze la stop

    Una peste alta cred ca o astfel de politica ar fi benefica si Politiei Romane care in ultima vreme s-a dotat si ea cu bolizi pentru a putea face fata masinilor din ce in ce mai puternice care zburda pe drumurile patriei. Imi imaginez cum ar arata o masina americana de politie pe strazile din Romania cu insemnele Politiei Rutiere.

    Data viitoare cand nu respectati regulamentul auto s-ar putea sa fiti opriti de un truck GMC blindat sau o alta masina americana de politie din care se vede doar o sapca alba la volan. Cred ca mai bine este sa respectam toate regulile de circulatie.

O masina americana de politie are si ce masini americane sa fugareasca

About Adrian

Am crescut in preajma masinilor si tot timpul aveam impresia ca am descoperit masina mea preferata. Desigr ca a doua zi o luam de la capat. Astfel am ajuns sa scriu despre ele, sa le conduc si sa le reconditionez.