Drive Test cu Dodge Viper

 

    Am avut placerea sa vad aceasta masina acum doi ani la intalnirea noastra anuala unde a facut o impresie foarte buna. Culoarea vine extraordinar pe masina asta si, desi nu are ea din constructie abilitati extraordinare in viraje, scoate un zgomot care o spala de toate pacatele. Ca si amanunt inedit, este cam singura masina unde scaunul este fix iar reglajele se fac din pedalier. Astfel o persoana mai inalta, pur si simplu nu are cum sa conduca masina asta. Sper ca au rezolvat aceasta “ciudatenie” cu noul model.

    Din pacate genul asta de masini isi schimba des propietarii din diverse motive, de la impozit, costuri de intretinere si reparatie pana la mult “discutatul” consum. In momentul de fata nu stiu pe unde se mai afla masina, ultima oara fiind vazuta pe paginile site-urilor care se ocupa cu vanzari masini. Sa speram ca o sa revina in comunitatea noastra.

 

About Adrian

Am crescut in preajma masinilor si tot timpul aveam impresia ca am descoperit masina mea preferata. Desigr ca a doua zi o luam de la capat. Astfel am ajuns sa scriu despre ele, sa le conduc si sa le reconditionez.